Nicki Billes karriere og privatliv har budt på lidt af hvert, og han har ofte trukket overskrifter efter våde nætter i byen, der er endt galt.

Og derudover kæmper han også af og til med det personlige, fortæller han nu.

»Jeg har lidt de der maniodepressive tendenser. Den ene dag kan jeg bare være så glad, den næste kan jeg være sur. Så kan jeg være pisse glad igen, så kan jeg være ked af det. Ikke fordi der er nogen grund til det egentlig, men sådan har det bare været på godt og ondt,« fortæller den 30-årige fodboldspiller i TV3-programmet 'Onside'.

For nogle år tilbage spillede Nicki Bille for franske Evian.
For nogle år tilbage spillede Nicki Bille for franske Evian. Foto: JEAN-PIERRE CLATOT
Vis mere

Her lyder det også fra Nicki Bille, der har fået chancen i Lyngby, at han er klar over, han har nogle ting, han skal arbejde med.

»Desværre er jeg endt i mange dårlige situationer. Jeg prøver virkelig at arbejde med, hvad jeg kan gøre bedre. Jeg kan godt se, de ting, jeg har gjort forkert, ofte er i forbindelse med alkohol. Faktisk hver gang, for som person er jeg sød og rar og åben og kærlig. Et positivt menneske. Men når jeg bliver så fuld, slår det bare ned. Så er jeg ligeglad med alt,« siger Nicki Bille, der senest sad fængslet i 30 dage i Monaco.

Det skete, efter han blev idømt en måneds ubetinget fængsel for vold og usædelig opførsel. I første omgang lød det, at Nicki Bille fik sin dom i Monaco for at have slået en kvinde, der forsøgte at stoppe ham i at tage kvælertag på sin danske veninde.

Nicki Bille, da han spillede i Esbjerg.
Nicki Bille, da han spillede i Esbjerg. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Noget, veninden efterfølgende fortalte, ikke var rigtigt, og hun forklarede, at Nicki Bille under et skænderi med veninden blev provokeret af en fremmed kvinde, der ikke ville gå væk. Til sidst skubbede Nicki Bille ifølge veninden kvinden i ryggen.

Også Nicki Billes agent fortalte, at angriberen var blevet snydt.

»Han er blevet fremprovokeret til den her situation, for at en kriminel bande har kunnet begunstige sig selv. Så han er blevet taget ved næsen,« fortalte Nikola Juric til B.T. Sport.