Lyserødt hår, samba-driblinger og store personligheder.

Paris Saint-Germain står for fest og farver, men nu er det alligevel blevet en tand for meget for cheftræner Thomas Tuchel.

Flere medier fortæller nemlig, at en række PSG-spillerne søndag var inviteret til kæmpe fest af Neymar, der fejrede sin 28-års fødselsdag lidt på forskud på en potent natklub i Paris beliggende tæt ved Eiffeltårnet. Neymar bliver 28 år i morgen, onsdag.

Thomas Tuchel mener, at det er dårlig timing, da Paris Saint-Germain skal spille mod Lyon i aften, altså under 48 timer efter fødselsdagsfesten på natklubben.

Neymar ankommer her til sin fødselsdagsfest med hvidt tema.
Neymar ankommer her til sin fødselsdagsfest med hvidt tema. Foto: ZAKARIA ABDELKAFI
Vis mere

»Om det er den bedste måde at håndtere en kamp på? Nej, afgjort ikke,« siger Tuchel, der dog heller ikke betegner det som en katastrofe.

Til gengæld er han træt af, at Neymars fest giver folk muligheden for at kritisere dem.

»Det er en skam, for vi giver folk muligheden for at tale grimt om os. Vi skal tilpasse os situationen, men jeg har ikke tænkt mig at udelade en spiller fra kampen, fordi de var ude og feste,« siger Tuchel og fortæller, at han har svært ved at beskytte spillerne mod kritikken.

»Jeg beskytter altid mine spillere, og jeg elsker virkelig mit hold, men jeg anerkender, at det er lidt svært at beskytte spillerne med den her fest. Konteksten er dog ikke sort-hvid.«

Her ses Edinson Cavani ankomme til Neymars fest.
Her ses Edinson Cavani ankomme til Neymars fest. Foto: ZAKARIA ABDELKAFI
Vis mere

Selv om Thomas Tuchel ikke vil udelukke nogle af sine spillere som konsekvens af festen, er han dog tvunget til at undvære Neymar.

Den farverige brasilianer pådrog sig nemlig en skade på sit ribben, hvilket holder ham ude af kampen mod Nantes.