Det er ikke første gang, at Roma-træneren José Mourinho deler vandende.

Denne gang drejer det sig om en Italiensk radiostation, der har valgt at boykotte Mourinho og Romas pressemøder, efter han søndag havde en 'ubehagelig' fremtoning til post-match pressemødet ovenpå 3-2 nederlaget til Venezia.

Ifølge The Atletic var det især et enkelt svar, som radiostationen Retesport fandt 'ubehagelig'.

Til spørgsmålet, om han har fortrudt nogle ting i sine første seks måneder i Roma, svarede portugiseren:

»Du er her hver pressekonference. Enten er du intelligent, men lader som du ikke er. Ellers er du ikke intelligent. Jeg vælger at tro det første.«

Derfor har Retesport nu valgt at boykotte den bramfrie træner til fremtidige pressekonferencer for at beskytte deres ansatte og undgå såkaldte 'Mourinho-udbrud'.

»Vi håber, at Romas træner vil arbejde hårdere for at forbedre holdets resultater og fokuserer på mulige løsninger, så han kan undgå spektakulære udbrud, som vi mener er helt upassende,« skriver radiostationen, der endvidere hævder, at Mourinho fordrejer sandheden.

Efter en ellers fremragende start i den italienske hovedstad har Mourinho og Roma vaklet på det seneste. I den hjemlige liga er Roma røget ned på en sjetteplads.

Den dårlige periode er dog nok mest kendetegnet ved klubbens seneste præstationer i Europa, hvor Roma deltager i Conference League.

Her ligger Roma kun nummer to i gruppen. Et point efter norske Bodø/Glimt, der i øvrigt slog italienerne 6-1 i Norge.