Luka Jovic' modelkæreste kommer ham nu til undsætning midt i serbisk shitstorm.

Real Madrids serbiske angriber Luka Jovic har haft nogle følelsesladede dage.

Forleden besluttede han at forlade sin corona-karantæne i Madrid for at rejse hjem til Beograd, hvor han i stedet for at tage de obligatoriske 14 karantænedage flere gange blev spottet i festlige lag i hovedstaden.

Jovic er efterfølgende blevet voldsomt kritiseret af blandt andet den serbiske premierminister, der kalder ham for 'et dårligt eksempel'. Og serbisk politi har også igangsat en undersøgelse af Jovic' karantæne-nægtelse.

Angiveligt skulle Jovic hjem til Beograd og fejre sin modelkæreste, Sofia Milosevic', fødselsdag. Men det viser sig nu, at der nok også var en anden motivation for at forlade huset i Madrid.

For midt i al virakken har parret pludselig afsløret, at de venter deres første barn - og det er en del af forklaringen på Jovic' kontroversielle valg.

I et opslag på Instagram skriver Sofia Milosevic:

»Vi vil gerne dele vores lykkelige nyhed med jer. Vi venter et barn. Jeg er er så taknemmelig for, at Luka kan være ved min side i den her periode.«

»Jeg kunne ikke forestille mig at være uden ham i denne svære tid for hele verden,« lyder det.

22-årige Luka Jovic skiftede i sommer til den spanske kongeklub fra tyske Eintracht Frankfurt.

Corona-virussens epicenter i Spanien er netop Madrid, som tegner sig for mere end halvdelen af landets  17.000 corona-smittede og for to tredjedele af de spanske corona-dødsfald.

Hovedstaden har været i 'lockdown' siden forrige lørdag, og folk er blevet opfordret til at blive i deres hjem og ikke forlade byen.