Auf wiedersehen?

Skeletterne vælter ud fra skabet, men mens kaos og usikkerhed hersker i Nørreskoven, er hovedpersonen over alle bjerge.

B.T. kunne onsdag afsløre, at tysk-tyrkeren Cagdas Senyürek – som potentielt er få dage fra at overtage Vejle Boldklub – med stor sandsynlighed har fusket med sit cv.

B.T.'s afdækning har vist, at Cagdas Senyürek ikke har haft den chefstilling i Deutsche Bank i Hongkong, som han ellers har skrevet på sit cv og påstået i flere interviews.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

Efter at have været meget synlig i og omkring Vejle Boldklub i de seneste uger, er Cagdas Senyürek nu ingen steder at finde. 

Ifølge B.T.s oplysninger er tysk-tyrkeren rejst til Tyrkiet, hvor han har sin reelle bopæl.

Cagdas Senyürek har ellers tidligere hævdet, at han har base i Kiel, men ifølge B.T.s oplysninger har Cagdas Senyürek både bopæl i - Tyskland og Tyrkiet - men primært bosiddende i den tyrkiske hovedstad, hvor han også er skattepligtig.

Flere medier har i løbet af torsdagen jagtet et interview med den svindel-mistænkte investor - men det har altså været forgæves, fordi tysk-tyrkeren ikke længere er i landet.

B.T. konfronterede tidligere på ugen Cagdas Senyürek med oplysningerne om, at ingen i Deutsche Bank kender til hans fortid, og at universitetet i Kiel ikke kan bekræfte, at han – som påstået – har arbejdet som professor på universitetet.

»I printer de falske nyheder, og efterfølgende vil jeg fremlægge alle dokumenterne, som vil vise, at I tager fejl. Efterfølgende vil jeg sagsøge jeres avis for at ødelægge mit ry,« lød det fra Cagdas Senyürek til B.T. tirsdag aften.

Men Cagdas Senyürek er fortsat ikke vendt tilbage med informationer, som kan modbevise de store huller, der tilsyneladende er i hans cv. 

Indtil for få dage siden figurerede Cagdas Senyürek som en del af det såkaldte ‘Academic Board’ på udvekslingsbureauet Apex ED’s hjemmeside. Her påståes det, at han er professor og Ph.D. fra Universitetet i Kiel. 

Men hans navn er - efter at B.T. er gået ind i sagen - pludselig blevet fjernet fra sitet. Over for B.T. har han forklaret mysteriet med, at hjemmesiden var ved at blive opdateret, og at hans navn snart igen ville figurere på siden.

Men her halvandet døgn senere er navnet 'Cagdas Senyürek' stadig ikke at finde.

Vejle Boldklub er selv i gang med at undersøge den potentielle klubejer og ønsker indtil videre ikke at udtale sig i sagen.

B.T. har torsdag - indtil videre uden held - forsøgt at få en kommentar fra Cagdas Senyürek.