Lionel Messi førte an, da Barcelona slog Slavia Prag 2-1. Argentineren har nu scoret i 15 sæsoner i træk i CL.

FC Barcelona-angriberen Lionel Messi har nu scoret i 15 sæsoner i træk i Champions League.

Onsdag aften satte han efter små tre minutter de spanske gæster i gang med sit første mål i Europas største klubturnering i denne sæson, da Barcelona vandt med 2-1 ude over Slavia Prag.

Ingen anden fodboldspiller har scoret i hver eneste sæson over en så lang årrække.

Messis evige rival, portugiseren Cristiano Ronaldo, har "blot" scoret i de seneste 14 sæsoner i Champions League.

Den 32-årige argentiner er kommet lidt sent i gang i dette års gruppespil, efter at han før sæsonstarten pådrog sig en skade.

Messi er nu tilbage i omdrejninger og har scoret i de seneste to ligakampe i Spanien. Onsdag aften i Tjekkiet skulle han ikke bruge lang tid på at gøre sig bemærket.

Efter et par minutter lagde han bolden ud til holdkammeraten Arthur, der spillede den retur til Messi, som effektivt bragte de spanske gæster på 1-0 med et velplaceret skud ved stolpen.

Slavia Prag ydede dog god modstand, og efter pausen udlignede Jan Boril til 1-1 efter et vellykket tjekkisk kontraangreb.

Efter en lille times spil havde Lionel Messi igen en afgørende fod med i spillet, da Barcelona kom foran med 2-1. Et Messi-frispark blev sendt mod bageste stolpe, hvor Luis Suarez fik fremprovokeret et tjekkisk selvmål.

Sejren bringer Barcelona til tops i gruppe F med syv point efter tre spillerunder.

Bagved kæmper Borussia Dortmund og Inter om andenpladsen. Begge hold har fire point.

Onsdag vandt Inter på eget græs med 2-0 over tyskerne, der havde Thomas Delaney med i de første 65 minutter. Efter pausen kom Jacob Bruun Larsen også på banen for gæsterne.

Dortmund skabte dog ikke mange målchancer og tabte helt fortjent efter italienske scoringer fra Lautaro Martinez og Antonio Candreva. Martinez brændte endda et straffespark i slutfasen for hjemmeholdet.