Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det hører til sjældenhederne, at Lionel Messi bliver taget af banen, hvis argentinerens hold ikke er foran.

Ikke desto mindre var det tilfældet, da Paris Saint-Germain søndag jagtede en sejr hjemme over Lyon i Ligue 1.

Ved stillingen 1-1 måtte den tidligere Barcelona-stjerne forlade banen til fordel for Achraf Hakimi, og PSG endte med at vinde opgøret 2-1.

På vej ud udvekslede Messi et par ord med PSG-træner Mauricio Pochettino, og samtalen blev et stort tema efter kampen.

Foto: FRANCK FIFE
Vis mere

Eksempelvis foretog den franske avis L'Equipe en afstemning blandt sine læsere på hjemmesiden om, hvorvidt udskiftningen vil sætte sine spor i truppen, og på sociale medier begyndte spekulationerne om dårlig stemning mellem Messi og Pochettino lynhurtigt at dukke op.

Men dialogen forløb uden dramatik, forklarer PSGs cheftræner.

»Alle ved, at vi har mange gode spillere i vores 35 mand store trup. Kun 11 kan spille, og vi kan ikke sætte flere på banen. Beslutningerne i kampene er for holdet og spillernes bedste.«

»Sådan tænker enhver træner. Nogle gange fungerer det, og andre gange gør det ikke. Nogle gange er spillerne tilfredse med det, og andre gange er de ikke. I sidste ende er det derfor, vi er her.«

Foto: FRANCK FIFE
Vis mere

»Den slags beslutninger skal en træner træffe. Hvad angår hans reaktion, spurgte jeg ham bare, hvordan han havde det, og han sagde, at han var okay. Det var dét,« siger Pochettino ifølge Reuters efter kampen.

34-årige Messi skiftede i sommer til PSG på en fri transfer efter mere end 20 år i Barcelona.

Det stjernespækkede PSG-hold har fået en resultatmæssigt perfekt start på sæsonen i ligaen. Det er blevet til seks sejre i seks kampe.

Større problemer var der i Champions League, hvor Messi og holdkammeraterne blot fik 1-1 ude mod Club Brugge i første kamp.

Andre læser også