Rygterne varer ved om Christian Eriksen.

Den 26-årige Tottenham-stjerne har fortsat kontraktudløb ved sommeren 2020, og danskerens kontraktsituation begynder at være blandt de mest omtalte i europæisk fodbold.

Endnu ved vi ikke, om der rent faktisk foregår konkrete forhandlinger mellem Tottenham og Christian Eriksen, og det betyder, at rygterne omkring et muligt Tottenham-exit inden for den nærmeste fremtid - måske allerede til sommer - fortsat svirrer.

Flere engelske medier melder i disse dage, at Tottenham nu er blevet så usikre på Eriksens situation i klubben, så man er begyndt at kigge på en reel afløser for Eriksen.

Leicesters James Maddison.
Leicesters James Maddison. Foto: DAVID KLEIN
Vis mere

Her peger blandt andre The Times og Mirror på, at Tottenham skulle være interesseret i Leicesters James Maddison.

Den 22-årige midtbanespiller skiftede i sommer Norwich og The Championship ud med Leicester og Premier League, og det skifte er gået ganske glimrende. Fem mål og fire assists er det foreløbigt blevet til i denne Premier League-sæson.

I forhold til Christian Eriksen ser det ud til, at de langvarige rygter om Real Madrid er døde, efter Tottenhams bestyrelsesformand angiveligt bad om svimlende 1,86 milliarder kroner for at slippe danskeren.

Det ville gøre ham til verdens dyreste fodboldspiller, hvis det beløb blev betalt for ham. Beløbet forventes dog at falde kraftigt frem mod Eriksens kontraktudløb, såfremt Tottenham vil forsøge at sælge ham.