Ifølge blandt andet Sky Sports er der opbakning til Ole Gunnar Solskjær trods de seneste svage resultater.

Ole Gunnar Solskjær får foreløbigt lov at blive i sædet som manager for Manchester United trods en periode med skuffende resultater.

Det erfarer en række engelske medier, herunder Sky Sports.

På trods af dårlige resultater tyder intet lige nu på, at nordmandens job er truet på nuværende tidspunkt, lyder vurderingen på Sky Sports.

Engelske medier berettede ellers om krisemøde i United mandag aften i kølvandet på søndagens ydmygende nederlag på 0-5 hjemme til Liverpool.

Det velansete medie The Guardian skrev mandag, at United-direktør Richard Arnold havde aflyst sine møder mandag aften for at diskutere Solskjærs situation med den amerikanske ejerfamilie, Glazer.

Om der har været et møde, er uvist, men uanset skulle der stadig være opbakning til Solskjær.

Italienske Sky har ellers skrevet, at træner Antonio Conte har været i kontakt med United om et muligt job, men ifølge Sky Sports har der ikke været kontakt mellem parterne.

For United venter en periode med store kampe, og de kan nemt blive definerende for Solskjærs fremtid i klubben.

United skal på lørdag møde Tottenham i Premier League, og i næste uge venter først Atalanta i Champions League og derefter førerholdet Manchester City i Premier League.

Aktuelt ligger United på en skuffende syvendeplads i Premier League med 14 point for 9 kampe. Særligt alarmerende er det, at de seneste fire ligakampe blot har kastet et point af sig. De seneste to kampe er tabt.

/ritzau/