Rygterne svirrer fortsat om Christian Eriksen.

For der er endnu ikke kommet et svar på, hvorvidt den danske landsholdsstjerne bliver i Tottenham eller skifter klub. Nu skriver spanske AS dog, at Tottenham kan være tvunget til at sige farvel til danskeren af en særlig årsag.

Som bekendt har klubben fået et nyt stadion, og sådan noget koster. Derfor kan den engelske klub ifølge AS blive tvunget til at sælge Christian Eriksen, hvis ikke han ønsker at forlænge sin nuværende kontrakt, så han ikke kan smutte på en fri transfer.

Det skyldes, at klubben har gæld efter opførelsen af det nye stadion, og den skulle angiveligt være på svimlende 735 millioner euro.

Soccer Football - Champions League Quarter Final Second Leg - Manchester City v Tottenham Hotspur - Etihad Stadium, Manchester, Britain - April 17, 2019 Tottenham's Christian Eriksen celebrates after the match REUTERS/Andrew Yates
Soccer Football - Champions League Quarter Final Second Leg - Manchester City v Tottenham Hotspur - Etihad Stadium, Manchester, Britain - April 17, 2019 Tottenham's Christian Eriksen celebrates after the match REUTERS/Andrew Yates Foto: ANDREW YATES
Vis mere

Christian Eriksen skiftede fra Ajax til Tottenham tilbage i 2013, og hans kontrakt med den engelske klub udløber i sommeren 2020.

Den seneste tid har der været en del rygter om, hvor danskeren ender, og ifølge AS er det lige nu Real Madrid, der fører kampen om at sikre sig hans underskrift, og tidligere har FC Barcelona også været meldt på banen som en bejler.

Tilbage i slutningen af februar lød det fra Christian Eriksens agent, Martin Schoots, at han ikke ønskede at bidrage til spekulationerne.

»Christian ønsker udelukkende at fokusere på fodbold. Foruden hans tekniske, taktiske og atletiske evner har hans tilgang i løbet af årene også været med til at transformere ham fra et verdensklasse-talent til en verdensklasse-spiller,« sagde Martin Schoots til ESPN.

Dengang havde AS få uger forinden berettet, at Real Madrid mente, at Christian Eriksen var for dyr.

Den spanske storklub skulle angiveligt have været villige til at lægge 625 millioner kroner på bordet for den danske stjerne. Men det skulle ikke have været nok for Tottenhams berygtede formand, Daniel Levy.

Han skulle angiveligt have skruet prisen op til svimlende 1,86 milliarder kroner, hvilket ville gøre fynboen til verdens dyreste fodboldspiller, og det skulle have skræmt Real Madrid væk.

Den spanske storklub skulle desuden også have stor interesse for Manchester Uniteds Paul Pogba, som Zinedine Zidane også har udtrykt sin begejstring omkring.