Thomas Frank er en skattet manager i Brentford, som er kommet succesfuldt fra land i den nye Premier League-sæson.

Danskeren har også været manden bag to meget positive sæsoner i Championship, og i sommer lykkedes det endelig for klubben at rykke op på øverste hylde efter mange års fravær, så nu har en af de helt store drenge i klassen åbenbart fået øjnene op for ham.

I Arsenal, som er kommet helt anderledes skidt i gang med sæsonen med lutter nederlag i de tre første kampe, er manager Mikel Arteta i fare for at miste jobbet, og hans afløser kunne godt være Thomas Frank.

Det mener Express.com at vide.

Thomas Franks Brentford vandt over Mikel Artetas mandskab i første kamp i sæsonen.
Thomas Franks Brentford vandt over Mikel Artetas mandskab i første kamp i sæsonen. Foto: DAVID KLEIN
Vis mere

Ifølge mediet står valget mellem Thomas Frank og Graham Potter, hvis Arsenals ledelse bukker under for presset og giver Mikel Arteta fyresedlen.

Storklubben har endnu ikke scoret i denne sæson og lukket ni mål ind, og Express skriver ligeledes, at sidste chance for at komme tilbage på sporet med et krav om tre point er kampen lørdag eftermiddag mod et andet bundhold i Norwich.

Thomas Frank var i øvrigt selv med til at bringe Mikel Artetas hold på katastrofekurs i denne sæson med en sejr på 2-0 i premieren.

Nu kan den kamp være med til at få en større konsekvens for ham selv, hvis Arsenal giver den danske træner jobbet.

Et job, der med det samme vil få Thomas Frank op på førstepladsen over danske klubtrænere i mest profilerede stillinger.