Paul Pogba vil væk fra Manchester United. Og det skal ske til sommer.

Ifølge kilder tæt på klubben skulle den 26-årige franskmand have meddelt sine holdkammerater om sin forestående sommerplan.

Det skriver den engelske lokalavis Manchester Evening News.

United-stjernen skulle have meddelt, at 'hans tanker er et helt andet sted' end hos De Røde Djævle. Og selv om Paul Pogba er en populær skikkelse i omklædningsrummet, så er de fleste af holdkammeraterne enige om, at det er bedst for både klubben og midtbanespilleren, hvis de to parters veje skilles til sommer.

26-årige Paul Pogba.
26-årige Paul Pogba. Foto: PAUL ELLIS
Vis mere

Allerede i sommer luftede den franske midtbaneprofil tanken om en ny udfordring.

»Jeg har været tre år i Manchester og gjort det godt. Der har været gode og mindre gode øjeblikke som for alle andre. Jeg tror, det kunne være et godt tidspunkt at prøve kræfter med en ny udfordring et andet sted,« sagde han dengang til Reuters.

På daværende tidspunkt var der ret kraftige rygter om, at landsmanden Zinedine Zidane ville hente Pogba til Real Madrid, hvor den ikoniske fodboldlegende netop var blevet præsenteret som ny træner tre måneder forinden.

Rygter, som Ole Gunnar Solskjær eftersigende skulle være blevet rasende over, skriver mediet videre.

Paul Pogba på vej på banen.
Paul Pogba på vej på banen. Foto: PAUL ELLIS
Vis mere

Det skifte skete som bekendt ikke, og efter endnu et overstået transfervindue, hvor Pogba heller ikke fik skiftet tilværelsen i Manchester ud med en anden, og mens Solskjær hentede en ny midtbaneprofil i Bruno Fernandes, så har den franske landsholdsspiller fået nok. Nu vil han væk.

I sommer krævede United eftersigende over en milliard kroner for deres franske juvel, men eftersom Pogba er gået ind i sin kontrakts sidste 18 måneder, så er den pris markant faldende.

'De Røde Djævle' har dog muligheden for at forlænge kontrakten med yderligere et år på grund af en option, men med Pogbas seneste udmeldinger og skadeshistorik in mente skulle Solskjær og resten af United-ledelsen være klar på at slippe midtbanespilleren.

Paul Pogba skiftede fra Juventus til Manchester United i 2016. Det er franskmandens andet ophold i klubben.