En tidligere Serie A-spiller til Superligaen?

Det kan meget vel blive virkelighed inden længe hos AaB, der har mistet midtbaneprofilerne Rasmus Würtz og Kasper Risgård, som stillede støvlerne på hylden ved udgangen af den forgangne sæson.

Ifølge Nordjyske ser erstatningen ud til at være på plads, og han hedder Patrick Olsen. Mediet skriver, at prisen skulle være i omegnen af en mio. kr. for Olsen, som har et år tilbage af sin kontrakt i det nordsjællandske.

Midtbanespilleren har spillet i FC Helsingør i de to seneste sæsoner: først i Superligaen og dernæst i 1. division.

Patrick Olsen er her i aktion mod Carlos Zeca fra FC København 12. marts 2018.
Patrick Olsen er her i aktion mod Carlos Zeca fra FC København 12. marts 2018. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Men efter sommerpausen rykker klubben endnu et skridt ned og skal spille 2. division. Omvendt ser det ud til et comeback i Superligaen for den 25-årige Patrick Olsen, som har en fortid i Inter.

Det blev dog aldrig til det gennembrud, hverken han eller klubben havde håbet på, og faktisk blev det kun til 21 minutters fodbold med klubbens førstehold, da han i en pokalkamp erstattede Mateo Kovacic mod Trapani. Det skete i december 2013.

Men det er ikke det eneste udlandseventyr, som den danske fodboldnomade har haft i løbet af sin karriere. Han har tidligere spillet i franske RC Lens, i Haugesund og Strømsgodset i Norge og i schweiziske Grashoppers.

Patrick Olsen fik sin superligadebut i 2012 for Brøndby. I alt har han spillet 28 kampe i landets bedste række, men uden at finde vej til netmaskerne.