Christian Eriksen og Inter har været et brandvarmt par på rygtefronten i de seneste uger.

Men nu ser der ud til at kunne komme en rival på tværs af det forhold.

Ifølge italienske Corriere dello Sport er Inter-træner Antonio Conte mere interesseret i at hente en anden kandidat til midtbanen: Arturo Vidal.

Mediet skriver, at Inter-træneren ønsker sig en midtbanespiller, der har erfaring med at have spillet i Serie A, og det kan Christian Eriksen ikke leve op til med 'kun' Ajax Amsterdam i Holland og Tottenham i England på cv'et.

Arturo Vidal er vellidt i FC Barcelona.
Arturo Vidal er vellidt i FC Barcelona. Foto: ALBERT GEA
Vis mere

Den chilenske hanekamskriger kan omvendt leve op til lige præcis dét.

Og Arturo Vidal har endda en fælles fortid med den nuværende Inter-træner, da de to havde tre succesrige sæsoner sammen i Juventus fra 2011-14.

Både danskeren og chileneren skulle være på ønskelisten i Inter, men Antonio Conte skulle ifølge Corriere dello Sport have informeret bestyrelsen om, at hvis han skal vælge mellem de to spillere, foretrækker han ham, der ikke er Christian Eriksen.

Her er så bare et andet problem.

Christian Eriksen spiller stadig i Tottenham.
Christian Eriksen spiller stadig i Tottenham. Foto: LINDSEY PARNABY
Vis mere

For tilsyneladende vil FC Barcelona ikke slippe midtbanespilleren på trods af, at han har indledt en sag mod den spanske klub i forbindelse med en strid om bonusser.

Ifølge spanske Sport har Arturo Vidal fået besked på, at han ikke kan få lov til at forlade klubben i januars transfervindue på grund 'betydningen for holdet'. Så sent som i weekenden scorede han da også i ligakampen mod Espanyol.

Så spillet om Christian Eriksens fremtid er endnu uafklaret. Danskeren har kontraktudløb til sommer, men det betyder ikke, at et januarskifte er udelukket.

Også Manchester United har på det seneste – igen – vist stor interessere for den danske landsholdsspiller.