Klubledelsen i Real Sociedad er 'i chok' over beskeden, der er kommet fra Real Madrid.

Martin Ødegaard skal afbryde sit ophold i klubben og vende tilbage til storklubben i den spanske hovestad.

Det skriver Mundo Deportivo onsdag, efter at der i de seneste dage har været stadig flere rygter om det norske talents fremtid.

Mediet skriver at Real Madrid-træner Zinedine Zidane egenhændigt skulle have ringet til Martin Ødegaard ,der var på ferie i hjemlandet, og fortalt ham om beslutningen.

Martin Ødegaard har haft en flot sæson i Real Sociedad.
Martin Ødegaard har haft en flot sæson i Real Sociedad. Foto: ANDER GILLENEA
Vis mere

Nordmanden blev under stort ståhej hentet til Real Madrid i 2015, men i de seneste tre sæsoner har han været udlejet til anden side: Til Heerenveen, til Vitesse og altså til Real Sociedad.

I den spanske klub har den 21-årige midtbanespiller haft et blændende år, selv om niveauet dalede en smule på denne side ad coronapausen. Men han var en hovedfaktorerne i, at Real Soceidad længe lå med helt i toppen og sluttede på en sjetteplads.

Og det skulle være derfor, at Zinedine Zidane skulle være klar til at give ham chancen for Los Blancos.

Oprindeligt har aftalen mellem de to klubber ellers været, at nordmanden godt nok kun var lejet ud for én sæson, men at der med stor sandsynlighed ville kunne blive tale om endnu et år i baskerklubben.

Det bliver der nu angiveligt lavet om på.

Zinedine Zidane skulle have taget beslutningen efter sidste uges Champions Leaugue-nederlag til Manchester City, der afsluttede sæsonen for Real Madrid.