Christian Eriksens skifte til Inter lader til stille og roligt at tage form.

Tirsdag mødtes danskerens agent, Martin Schoots, med Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, for at tage endnu et skridt i Eriksens skifte til den italienske storklub.

Ifølge Sky Sports skete der dog noget uventet, da Eriksen selv troppede op til mødet og fortalte Levy, at han vil forlade til den engelske klub til fordel for Milano-klubben.

Og det skal ikke være til sommer, når hans kontrakt udløber. Det skal være nu.

Der er rift om Christian Eriksen, der formentlig er i gang med sin sidste tid som Tottenham-spiller.
Der er rift om Christian Eriksen, der formentlig er i gang med sin sidste tid som Tottenham-spiller. Foto: MATTHEW CHILDS
Vis mere

Christian Eriksen er angiveligt allerede enig med Inter om en fireårig aftale, men spørgsmålet er, om denne vil være gældende fra nu og frem til januar 2024, eller om den på mere klassisk vis vil strække sig indtil sommeren, hvor kontrakter vanligt udløber.

På trods af enigheden mellem Eriksen-lejren og Inter, er de to klubber dog fortsat ikke helt på bølgelængde.

Inters tilbud ligger på knap 100 millioner kroner plus bonusser, og det er stadig et stykke fra de knap 150 millioner kroner, som Tottenham forlanger.

Næste led i transfersagaen er, at Martin Schoots og Daniel Levy skal mødes for at forhandle videre efter Tottenhams kamp mod Norwich onsdag aften, hvor den danske midtbanespiller er i truppen.

Under tirsdagens pressemøde forud for kampen fortsatte Tottenham-træner José Mourinho den verbale kamp med Inters træner, Antonio Conte, hvor han stak til sin italienske kollega.

Her forsikrede Mourinho, at der ikke er nogen aftale mellem Inter og Eriksen, men klubben er utvivlsomt interesseret i danskeren.

»Eriksen er en fantastisk spiller. Vi venter og er fortsat fortrøstningsfulde i forhold til en aftale,« har Inter-direktør Beppe Marotta tidligere udtalt.

Mandag fortalte Inter-sportsdirektør Piero Ausilio, at den italienske klub har afgivet et bud på den 27-årige dansker.