Godt nok har både direktøren og cheftræneren i Inter udtalt sig om klubbens interesse for Christian Eriksen, men så åbenmundet får man ikke Tottenhams José Mourinho til at være.

Faktisk vil han slet ikke udtale sig om Christian Eriksens potentielle skifte - udover at fynboen er udtaget til onsdagens kamp.

Det gjorde manageren klart på pressemødet forud for midtugeopgøret mod Norwich City.

»Vi er fattige af to årsager: For det første fordi vi ikke køber en spiller hver dag, og for det andet fordi jeg er den type, som nægter at tale om spillere i andre klubber, hvilket nogle managere gør med glæde, sagde portugiseren som en skjult stikpille til den italienske klub.

»Jeg gør det ikke, så uanset hvilket navn I nævner, vil jeg sige, at spilleren tilhører klub A, B eller C. Jeg taler ikke om spillere fra klub A, B eller C. Hvad angår Christian, er svaret ikke godt for jer (journalisterne, red.). Men det er svaret, og svaret er, at han er udtaget til i morgen,« udtalte Mourinho ifølge mediet Football Italia.

Det var mandag, at Inters sportsdirektør, Piero Ausilio, bekræftede, at der var afgivet et formelt bud på den danske stjerne.

»Hvad angår Eriksen taler vi om en meget vigtig spiller, der tiltrækker sig de store europæiske klubbers opmærksomhed, og med en særlig kontraktmæssig situation, da kontrakten udløber ved udgangen af sæsonen. Vi forsøger, og vi har afgivet et bud til Tottenham, men det er en kompliceret forhandling.«

Eriksens kontrakt med Tottenham udløber til sommer, og danskeren er derfor fri til at forhandle med potentielle bejlere et halvt år før tid.

Vil Inter have ham allerede i januar, skal Serie A-klubben betale en transfersum.