Christian Eriksen til Brentford?

Flere har spekuleret i, om den danske stjerne vil tilslutte sig Thomas Franks Premier League-mandskab, og nu tyder noget på, at det kan gå hen og blive en realitet.

I hvert fald melder det troværdige medie The Athletic, at Brentford har tilbudt Christian Eriksen en kontrakt på seks måneder med en option på yderligere et år.

Nyheden kommer to dage efter, at The Times og The Mirror kunne fortælle, at danskeren var tæt på at gøre et sensationelt comeback i Premier League – her nævnte medierne dog intet om en klub.

Foto: HANNAH MCKAY
Vis mere

Nu tyder meget på, at klubben hedder Brentford F.C., der i forvejen råder over et hav af danske spillere. Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Mathias 'Zanka' Jørgensen og Jonas Lössl er således blot nogle af de spillere, der tørner ud for Thomas Franks mandskab.

Nyheden bliver ikke mindre interessant af, at den danske Brentford-manager er særdeles gode venner med den danske landstræner, Kasper Hjulmand. Samtidig har midtbanespillerens agent tidligere talt meget varmt om et retur til det engelske.

»At spille i England igen vil bestemt føles som at vende hjem for Chris og hans familie,« sagde hans agent, Martin Schoots, til BBC tidligere på måneden.

Det er blot to uger siden, at Christian Eriksen gav sit første interview om at ville tilbage på fodboldbanen trods et hjertestop ved EM i sommer.

»Mit mål er, at jeg skal til VM i Qatar,« sagde han til DR og tilføjede, at han overhovedet ikke er bange for at blive ramt af et nyt tilfælde.

»Ikke det fjerneste. Jeg var lidt i starten påpasselig med, hvor meget ens hjerte kan holde til nu, efter hvad der er sket, og ligesom teste det igennem, men jeg føler, jeg er blevet clearet og er blevet testet og holdt hånden over så meget, som jeg overhovedet kunne. Så nej, jeg er overhovedet ikke bange for, at det skulle ske igen,« forklarede han.

Danskeren fik i december revet sin kontrakt med Inter over, fordi man ikke må spille med i Italien med den ICD-enhed, som har han fået indopereret.

Christian Eriksen spillede i Tottenham fra 2013 til 2020, inden han tog til Inter i Serie A.

B.T. forsøger at få en kommentar fra Christian Eriksens agent, Martin Schoots.

Andre læser også