Der skal ske noget i Manchester United.

Sådan varsler klubbens administrerende direktør, Ed Woodward, om sommerens transfervindue. Her skal storklubben ud at investere i nye ansigter til spillertruppen, og ifølge engelske medier forbereder klubben og Ole Gunnar Solskjær et gigantbud på to Premier League-talenter.

Astons Villas Jack Grealish og Leicesters James Maddison er angiveligt på ønskelisten i Manchester United, men der skal mere end bare småpenge til for at lokke de to offensive midtbanespillere ud af deres klubber.

Derfor bliver der forberedt en check med mange nuller for at overbevise de to klubber om at slippe deres unge stjerner.

Aston Villa-anfører, Jack Grealish, er angiveligt på vej til Manchester United.
Aston Villa-anfører, Jack Grealish, er angiveligt på vej til Manchester United. Foto: CARL RECINE
Vis mere

160 millioner engelske pund, svarende til godt 1,4 milliarder kroner, skal klubben have sat til side for at sikre sig Grealish og Maddison, som begge har kontrakt til og med juni i 2023. Men det afhænger dog af én ting: salget af Paul Pogba.

Den franske midtbanespiller har været udskældt i flere måneder i Manchester United, hvor han ikke har spillet en fodboldkamp siden december grundet en skade.

Både Grealish og Maddison har været afgørende for deres klubber i denne sæson, hvor det er blevet til syv scoringer og fem målgivende afleveringer til den første, mens Maddison har bidraget med seks mål og tre assists.

»Som en del af vores genopbygning ser vi den kommende sommer som en vigtig mulighed,« fortæller Ed Woodward ifølge Sky Sports om klubben, der kæmper for at genfinde fordums storhed.

James Maddison har været en af de bærende kræfter i Leicester City.
James Maddison har været en af de bærende kræfter i Leicester City. Foto: OLI SCARFF
Vis mere

Manchester United har ikke vundet mesterskabet siden 2013 og har haft skiftende trænere, siden Alex Ferguson forlod klubben samme år.

I den igangværende sæson har der heller ikke været meget at råbe hurra af, hvis man er Manchester United-fan.

Ole Gunnar Solskjærs mandskab befinder sig således på en skuffende ottendeplads med blot 36 point efter 26 kampe.

Det er dog 'kun' seks point fra Chelsea, der lige nu indtager fjerdepladsen, som er den sidste, som giver adgang til Champions League.