Det kan godt være, Manchester United ligger nummer to og i princippet er den bedste af de næstbedste, men den tidligere landsholdsspiller, United-anfører og klublegende Gary Neville er ikke imponeret af José Mourinhos trup.

Glem Romelu Lukaku, Juan Mata og Paul Pogba - den eneste verdensklassespiller i Manchester United lige nu er målmand David de Gea:

»De Gea er den eneste verdensklassespiller, Manchester United har. Man kunne måske nævne (Alexis) Sanchez, men ikke i Manchester United endnu, selvom han har spillet på et niveau de sidste fem-seks kampe, som man kunne kalde verdensklasseniveau,« siger Gary Neville, der i dag er ekspert på Sky Sports, til goal.com.

David de Gea har gennem flere transfervinduer været rygtet til Real Madrid (som i sommeren 2015, da et skifte blev forhindret i sidste øjeblik), og angiveligt er spanierne igen til sommer klar med et bud på den 27-årige keeper.

»De Gea er den eneste spiller, Manchester United har, der i øjeblikket performer på verdensklasseniveau. Den anden spiller, der har gjort det ekstremt godt, om du så vil kalde ham verdensklassespiller eller ej, er Antonio Valencia, der over de sidste to-tre år har gjort det fantastisk. Men for mig er De Gea den spiller, der helt uden tvivl stikker ud som en spiller på verdensklasseniveau.«

Mens Manchester United er 13 point efter Manchester City og har scoret 26 mål færre, har de stået stærkt defensiv og har lige som deres rivaler kun lukket 20 mål ind. Endda i en kamp mere end City har spillet.