Den danske landsholdsspiller Thomas Delaney er onsdag aften blevet kørt på hospitalet på grund af maveproblemer.

Det oplyser Sevillas cheftræner, Julen Lopetegui, til det lokale medie El Desmarque.

Episoden fandt sted under den spanske storklubs pokalkamp mod Cordoba på udebane, hvor danskeren måtte lade sig udskifte efter 38 minutter.

Ifølge mediet følte danskeren sig pludselig svimmel, hvorefter han satte sig ned på græsset. Klubbens lægestab løb herefter ind på banen for at undersøge den danske stjerne.

Foto: Yoan Valat
Vis mere

I forvejen var midtbanespilleren tvivlsom til aftenens kamp, men holdets cheftræner valgte alligevel at gøre brug af Delaney i startopstillingen.

»Delaney har en virus i maven, men vi troede, han var klar til at spille. Han har været på smertestillende og har været nødt til at tage på hospitalet,« sagde Julen Lopetegui på et pressemøde efter kampen.

Imens den 30-årige dansker blev kørt på hospitalet, hvor han efterfølgende gennemgik en række undersøgelser, spillede holdkammeraterne kampen færdig.

Her vandt Sevilla med 1-0 efter forlænget spilletid over holdet fra den tredjebedste række i Spanien.

Dermed er klubben videre i den traditionsrige pokalturnering – Copa del Rey.

Thomas Delaney skiftede i sommer til Sevilla efter tre år i den tyske storklub Dortmund. Her har han skrevet under på en kontrakt indtil sommeren 2025.

Sevilla-stjernen er dog ikke den eneste danske landsholdsspiller, der onsdag aften kom galt afsted.

For landsholdets anfører, Simon Kjær, måtte nemlig bæres fra banen under AC Milans kamp mod Genoa på grund af en knæskade.

Den historie kan du læse mere om HER.

Andre læser også