Noget fungerer slet ikke hos Tottenham Hotspur.

Og det formåede Bayern München ikke blot at udnytte. De udstillede London-holdets problemer.

2-7 (!) endte opgøret i det nordlige London tirsdag aften, hvor den tidligere Arsenal-spiller Serge Gnabry gned salt i såret på sine gamle lokalrivaler med hele fire scoringer.

Alle kan tabe til et hold som Bayern München, men måden, hvorpå det skete, må give Tottenham-manager Mauricio Pochettino dybe panderynker. Han forsøger dog at mane til ro oven på nederlaget.

Noget er helt galt hos Mauricio Pochettinos mandskab lige nu.
Noget er helt galt hos Mauricio Pochettinos mandskab lige nu. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS
Vis mere

»Vi kommer ikke til at løse problemet ved at råbe og skrige eller tale med følelserne uden på tøjet. I de sidste 10 minutter af kampen, da vi lukkede tre mål ind, føltes det, som om holdet var træt og gav en smule op,« siger Pochettino.

Tottenham har sporadisk vist evner til flot spil i denne sæson, og i den første halve time af gårsdagens nederlag var de også bedre end Bayern München.

Men Champions League-finalisterne fra i år har stort set haft problemer siden første fløjt af denne sæson.

I Premier League-åbneren mod Aston Villa var man bagud langt henne i kampen, inden man vendte et truende nederlag til en 3-1-sejr.

Tyske Serge Gnabry var den helt store helt for Bayern München i 2-7-sejren.
Tyske Serge Gnabry var den helt store helt for Bayern München i 2-7-sejren. Foto: EDDIE KEOGH
Vis mere

I sæsonens 10 gældende kampe i alle turneringer er det blot blevet til tre sejre, hvoraf den eneste overbevisende præstation var 4-0-sejren i Premier League mod Crystal Palace. Men der er flere bekymrende resultater:

  • Tottenham ligger nummer seks i Premier League netop nu med 11 point efter syv kampe. Man har allerede 10 point op til Liverpool på førstepladsen.
  • I Champions League-gruppen, hvor man på papiret bør cruise videre, har Tottenham ét point efter to kampe.
  • Det ene point kom ude mod græske Olympiakos, mens de andre hold i puljen er Bayern München og serbiske Røde Stjerne.
  • Tottenham er ude af Carabao Cup efter et choknederlag til Colchester fra League Two – den fjerdebedste række i England.
  • Tottenham tabte hjemme til Newcastle i Premier League.

Efter en fremragende Champions League-kampagne er spørgsmålet, om finalenederlaget til Liverpool stadig sidder indgroet i flere af Tottenham-spillerne. Måske, aner man på Mauricio Pochettino.

»Jeg tror, det er meget det psykiske nu, vi skal forsøge at komme videre med. Det vigtigste er at forholde sig i ro. Ingen forhastede analyser. Ingen paniske beslutninger. Det er så vigtigt at bruge nogle timer på at se, hvad der skete.«

Tottenham møder lørdag Brighton på udebane.