Det vakte opsigt, da den skandaleombruste fodboldspiller Nicki Bille skrev under på en kontrakt med den storsatsende Danmarksserie-klub Ishøj IF.

Københavner-klubben skulle være med til at genrejse Bille og redde en fodboldkarriere, der var ved at gå op i hat og briller.

Den plan har ikke sig vist at være uden udfordringer. Langt fra! Det fortæller sportsdirektør i Ishøj IF, Murat Kutuk, til Tipsbladet.

»Hvis jeg skal være helt ærlig, så går det ikke så godt. I starten kom han til træning, men nu har jeg ikke set skyggen af ham i tre uger. Jeg har set på Instagram, at han vist nok løber lidt, men jeg ved ikke så meget.«

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

»Jeg har SMS'et med ham nogle gange, og hver gang skriver han "jeg kommer, jeg kommer", men det gør han ikke. Han kommer i hvert fald ikke til at spille kampe for os i år,« siger Murat Kutuk, der er sportsdirektør i Ishøj IF.

Nicki Bille stod mandag frem på Instagram og afslørede, at han for at tøjle sit alkoholmisbrug er kommet på antabus.

31-årige Nicki Bille har i de seneste år været indblandet i flere dramatiske sager - blandt andet er han blevet anholdt på Strøget efter at have truet en mand med en luftpistol. Og så blev han skudt i sin egen lejlighed - det var tæt på at koste ham livet.

Bille har tidligere spillet på det danske landshold - og han har optrådt i klubber som FC Nordsjælland, Villarreal, Rosenborg og Esbjerg.