'Seriøse alkoholproblemer.'

Sådan lød det tirsdag i et russisk medie om den tidligere FC København-spiller Ragnar Sigurdsson, som i sidste uge fik ophævet sin kontrakt med FC Rostov. Men selvom han ikke længere er på lønningslisten, tager klubben nu deres tidligere anfører i forsvar.

Det sker i et opslag på deres Instagram-profil:

'Den 8. januar er der i medierne blevet bragt en ærekrænkende historie om den tidligere kaptjan for FC Rostov, Ragnar Sigurdsson. Beskyldningerne om, at spilleren skal have et seriøst alkoholproblem, er ikke sande. I de to år, Ragnar spillede for FC Rostov, beviste han sig som en dygtig professionel og som en person, der altid gik forrest i modgang. Derfor bar han anførerbindet,' skriver de og fortsætter:

'Kontrakten blev ophævet efter hans eget ønske, og vi valgte at imødekomme det, fordi vi respekterer Sigurdsson for hans indsats på banen og for hans menneskelige kvaliteter. Vi vil gerne advare medierne mod de usande oplysninger.'

Den 33-årige forsvarsspiller blev tirsdag sat i forbindelse med et skifte til FC København af det islandske medie Fotbolti.net, og ifølge B.T. stemmer de oplysninger overens.

I FC København har man ifølge B.T.s oplysninger nemlig været i dialog med Ragnar Sigurdsson, men en decideret fysisk kontrakt er endnu ikke blevet forelagt spilleren.

Der er samtidig også interesse for begge sider, men lige nu befinder bolden sig på islændingens banehalvdel.

Ifølge panelet i B.T.s podcast 'Transfervinduet'  har den tidligere FCK-profil nemlig langt mere lukrative tilbud at forholde sig til, og spørgsmålet er derfor, om Sigurdsson kan sige nej til de mange millioner, der lokker.

Derfor har man fra FC Københavns side fortalt sin tidligere spiller, at han skal gøre op med sig selv, om han fortsat vil tjene de store penge, eller om han vil tilbage til klubben, han spillede for fra 2011 til 2013.

Vil han det, står Ståle Solbakken klar med en kort kontrakt.

Den 33-årige stærke forsvarsspiller har efter sin tid i Danmark spillet i Krasnodar, Fulham, Rubin Kazan og senest altså FC Rostov.