Den italienske klub AC Milan er ifølge det store italienske medie Sky Sports meldt interesseret i at leje den danske landsholdsspiller Andreas Christensen. Med en option på at købe ham fri.

Men det er næppe noget, der kommer til at ske denne vinter.

B.T.s ugentlige podcast 'Transfervinduet' har undersøgt situationen i Chelsea omkring den 23-årige dansker, og herfra lyder det, at et skifte ikke kommer på tale i januar. I hvert ikke som tingene ser ud med tre uger tilbage af transfervinduet.

Sky Sports melder, at Andreas Christensen - ligesom Simon Kjær i øvrigt - kan være interessant for Milan, fordi Chelsea-manager Frank Lampards i de seneste kampe har foretrukket Antonio Rudiger, Kurt Zouma og Fikayo Tomori, mens danskeren har fået lov at varme bænken.

Ifølge B.T.s oplysninger pladsen som bænkevarmer i kampene mod Southampton og Tottenham i juleferien, at Andreas Christensen simpelthen var syg. Ellers havde Lampard villet bruge ham fra start.

Samtidig er den danske landsholdsspiller glad for at være i London-klubben, så medmindre noget drastisk sker i de sidste uger af det åbne transfervindue, bliver han, hvor han er.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, som dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfersladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transfers.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.