Der hersker lige nu et større kaos omkring årets Champions League-finale.

For onsdag meddeler Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) på Twitter, at det alligevel ikke er definitivt, at finalen skal spilles i Istanbul, Tyrkiet.

En afklaring på, hvor finalen skal spilles, ventes snarest at blive fremlagt, står der videre.

Tidligere har fodboldforbundet ellers stået fast på, at finalen ikke kunne rykkes væk fra Istanbul trods en national tyrkisk nedlukning på grund af coronapandemien.

I weekenden kunne man fra britisk side dog bekræfte, at der foregik forhandlinger om en potentiel flytning af finalen til England.

Det skyldes, at finalisterne, Chelsea og Manchester City, er to engelske hold, og Storbritannien har forbudt rejser til Tyrkiet.

Samtidig vil en flytning give mulighed for at få et fåtal af klubbernes egne fans på stadion, hvilket ikke er muligt i Istanbul.

Atatürk Olympic Stadium skulle have afholdt sidste års Champions League-finale, men den blev flyttet til et finalestævne i Lissabon på grund af coronapandemien.

Mandag kom det desuden frem, at Porto i Portugal har meldt sig klar til at afholde den store finale, hvis Uefa skal finde et nyt sted til kampen. Den historie kan du læse mere om HER.

Champions League-finalen er sat til at blive spillet 29. maj.