Den tidligere stjerneangriber Andriy Shevchenko er færdig efter blot to måneder som cheftræner i italienske Genoa.

Dn ukrainske legende blev ansat i november og var udset som manden, der skulle få klubben tilbage på rette spor. I stedet endte han blot med at få ni ligakame og to pokalkampe i spidsen, inden han lørdag har fået sparket.

Selv om troen for kort tid siden var stor på den tidligere AC Milan-angriber, der fik en kontrakt frem til sommeren 2024, så er det slet ikke gået som håbet med Shevchenko på trænerbænken.

Det er blot blevet til tre point i ni ligakampe med Shevchenko ved roret, og holdet er kun raslet længere ned i nedrykningssumpen.

Største resultat var en 1-0-sejr over Salernitana i den italienske pokalturnering, hvor holdet nu er færdig ovenpå et nederlag til AC Milan torsdag aften.

Jobbet i Genoa var Shevchenkos første, siden han i sommer forlod stillingen som landstræner for Ukraine oven på en succesfuld EM-slutrunde, hvor landet nåede til kvartfinalen.

Fra 1999 til 2006 og igen fra 2008 til 2009 var han en del af AC Milans hold, som vandt henholdsvis Serie A og Champions League en enkelt gang. Det blev også til en pokaltitel med storklubben fra Milano.

Genoa indtager i øjeblikket en plads i bunden af Serie A med blot 12 point efter 21 kampe.

For nu er det Abdoulay Konkos, der tager pladsen i cheftrænerstolen, indtil den italienske klub har fundet en permanent løsning, oplyser Genoa.

Andre læser også