Juventus tager noget af et overraskende stilskifte på trænerposten.

Ifølge flere italienske medier har Støvlelandets største klub fundet afløseren til Maurizio Sarri, som blev fyret idag efter gårsdagens skuffende Champions League-exit..

Og det bliver ganske overraskende den pensionerede italienske fodboldlegende Andrea Pirlo, der skal overtage trænersædet. Opdateret kl. 20.05: Juventus har gjort det officielt!

Dermed får 41-årige Pirlo noget af en ilddåb som træner, da han ingen tidligere erfaring har som cheftræner. Han har fået en to-årig kontrakt oplyser Juventus.

Foto: PETER POWELL
Vis mere

Pirlo blev for nylig annonceret som ny U23-træner i Juventus, men nu får han chancen på aller-øverste plan, når han skal styre Cristiano Ronaldo og co. til hæder i den kommende sæson.

Andrea Pirlo har en gigantisk karriere som spiller bag sig med blandt andet en VM-titel med Italien, Champions League-titler med AC Milan og mesterskaber med Juventus på cv'et.

Maurizio Sarri, som for få uger siden vandt mesterskabet med Juventus i sin første sæson, blev fyret efter Den Game Dames exit til Lyon i Champions League i aftes.

Det skulle være Juves magtfulde klubpræsident Andrea Agnelli, der har givet gamle Sarri sparket og sat den i træner-sammenhænge unge Pirlo ind på trænerposten.