Tre mål i fem kampe. Og alle scoret i åbent spil.

Statistikken på landsholdet taler for sig selv for Jonas Wind, der torsdag var i forrygende spillehumør og lavede en assist og et mål i Danmark 2-0-sejr over Israel i VM-kvalifikationen.

På den måde lukkede han samtidig munden på de kritikere, der mener, at han kun ligger højt på topscorerlisten i Superligaen, fordi han er fast straffesparksskytte i FC København.

»De må snakke, hvad de vil. Jeg lytter ikke så meget. Jeg tror nok mest, at det er Brøndby-fans og den slags, der siger det, så lad dem bare sige det, så skal jeg nok vise mit værd. De snakker bare, det er ok,« siger Jonas Wind til Kanal 5 og erkender, at hans målform på landsholdet i det lange løb nok får et knæk.

»Det bliver nok svært at holde ved. Men det er jo meget godt, når man kigger på det sådan der. Jeg håber, at det kan blive ved i et stykke tid. Det gavner både mig og holdet,« siger Jonas Wind, der var Kasper Hjulmands kanin i startopstillingen.

Jonas Wind selv var ikke overrasket over pladsen.

»Nej, jeg vil ikke sige, at jeg var overrasket. Det er Hjulmands valg, og jeg var i spil til det. Vi har nogle dygtige offensive spillere, så der er ikke noget, der er givet overhovedet, men jeg vil ikke sige, at jeg er overrasket. Jeg havde selvfølgelig håbet på det og er glad for, at jeg igen fik tillid fra træneren og fik chancen for at bevise mit værd. Det synes jeg egentlig, at jeg fik gjort derinde i dag, så det er okay,« siger Jonas Wind, der er mest glad for den gode start, holdet fik i VM-kvalifikationen.

»De tre point er trods alt det vigtigste. Israel har et godt hold og spiller godt bolden rundt. De har dygtige spillere, og det så vi også i kampen i dag, men vi laver to mål og står godt i forsvaret, så de får ikke mange chancer. Tre point er det vigtigste, og det fik vi,« slutter Jonas Wind.