Nu er det sket - igen.

Den tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise og hans kone er truet af en ny konkurs i deres firma 'Alle Skal Med AS'.

Sagen er nu berammet til byretten i Oslo 3. marts. Det skriver norske Nettavisen.

John Arne Riises manager Erland Bakke skriver i en SMS til Nettavisen at konkursbegæringen skyldes, at der er blevet foretaget en vurdering. Der bliver normalt foretaget en sådan vurdering, når myndighederne ikke modtager selvangivelsen, eller den er mangelfuld.

Ifølge manageren er eks-fodboldspillerens revisor i dialog med myndighederne for at få det indsendte godkendt. Erland Bakke forventer derfor også, at sagen bliver løst, inden den kommer for byretten i starten af marts.

Det er John Arne Riises kone, Louise Angelica Riise, der er administrerende direktør i firmaet.

I 2019 var firmaet involveret i en lignende sag, men lige inden konkursbegæringen skulle behandles i retten, blev sagen løst.

Tidligere i år afslørede den i dag 39 år gamle John Arne Riise, at han har haft sine problemer med at håndtere de mange penge, der kom ind på kontoen under sin tid som professionel fodboldspiller.

I programmet  'I lommen på Silje' fortalte nordmanden, at han engang spiste ude 360 gange på et år. Det kan du læse mere om herunder.