Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Lænestolen, sofaen, sengen, flyet og på bagsædet i bilen.

Ja, der findes mange steder, hvor det er helt normalt at tage sig en lur, men midt under en fodboldkamp er ikke et af stederne.

Og slet ikke når man ejer holdet, som er på banen. Alligevel var det præcis, hvad Norwich-ejeren gjorde tirsdag aften.

Her faldt Delia Smith nemlig i søvn efter 85 minutter på St. James' Park, hvor Norwich var på besøg hos Newcastle i Premier League.

Delia Smith.
Delia Smith. Foto: GEOFF CADDICK
Vis mere

Du kan se hele den mærkværdige situation i videoen, som du finder øverst i denne artikel.

Norwich-ejeren falder i søvn på tribunen ved siden af en unavngiven mand, mens der er spilstop i opgøret, fordi Jonjo Shelvey er kommet til skade.

Og det ligner, at hun falder godt i søvn. Det er i hvert fald tydeligt, at hun ikke åbner øjnene lige med det samme igen trods den enorme larm, der helt sikker har været på stadionet, hvor der er plads til mere end 55.000 tilskuere.

Det er da heller ikke gået ubemærket hen, at Delia Smith lige tog sig et par minutter på øjet under Premier League-kampen.

Flere brugere på det sociale medie Twitter laver således sjov med episoden, og en person kalder det for højdepunktet i kampen.

Bundgyseren på St. James' Park endte 1-1, og det placerer både Newcastle og Norwich under nedrykningsstregen i Englands bedste fodboldrække.

Andre læser også