Nicklas Bendtner var på en natklub i Københavns indre by, inden han ifølge taxiselskabet DanTaxi overfaldt en af deres chauffører natten til søndag.

Inden overfaldet var den 30-årige fodboldspiller i det indre København. Det fortæller en kilde til B.T. Kilden, der ønsker at være anonym, fortæller, at Nicklas Bendtner var på den eksklusive restaurant og natklub Lusso omkring klokken et natten til søndag.

Nicklas Bendtner var, ifølge kilden, sammen med sin kæreste, modellen Philine Roepstorff.

Nicklas Bendtner spiller i den norske klub Rosenborg BK. Klubben har meddelt, at man behandler Bendtners overfald på taxichaufføren internt i klubben.
Nicklas Bendtner spiller i den norske klub Rosenborg BK. Klubben har meddelt, at man behandler Bendtners overfald på taxichaufføren internt i klubben. Foto: VINCENT WEST
Vis mere

Hvor længe Nicklas Bendtner var på Lusso, og hvor han tog hen efterfølgende, er endnu uvist.

Det er dog blevet bekræftet, at Københavns Politi modtog en anmeldelse om vold mod en hyrevognschauffør fra selskabet DanTaxi klokken 02.41, og at overfaldsmanden var Nicklas Bendtner.

Det er ikke første gang, Nicklas Bendtner har været involveret i en skandalesag. Siden 2009 har han skabt negative overskrifter op til flere gange, som B.T. giver et overblik over her.

Taxichaufføren fra DanTaxi har søndag ligget på operationsbordet med en brækket købe efter overfaldet, og efterfølgende har han fortalt, at han efter omstændighederne har det godt.