Adieu.

Pamela Anderson har forladt sin kæreste, den franske landsholdsspiller Adil Rami, efter at de to har været sammen i lidt mere end et år.

Det er de amerikanske sladdermedier TMZ og Page Six, der har detaljer om bruddet.

Adil Rami var en del af den franske landsholdstrup, der i sommer vandt VM, og efterfølgende skulle han ifølge TMZ have givet Pamela Anderson en dyr Cartier-ring som en indikator på et forestående frieri.

Adil Rami får ikke meget spilletid på det franske landshold, men han er en fast del af truppen. Vis mere

Og da han for nylig foreslog, at de skulle gifte sig, skulle den canadisk-amerikanske skuespiller og nøgenmodel have sagt nej.

Parret har boet sammen nær Marseille, hvor 32-årige Adil Rami til daglig er fast mand i forsvaret, men nu er Pamela Anderson flyttet til Paris.

Ifølge Page Six skulle 51-årige Pamela Anderson havde brudt med den franske fodboldspiller af hensyn til hans børn, et sæt to-årige tvillinger.

»Efter at have tilbragt den seneste uge med Adils søde tvillingesønner, knuste det Pamelas hjerte, at han ikke ser dem så meget, som han burde. Så hun er flyttet,« siger en kilde til Page Six:

Pamela Andersontil fodbold i Marseille for at se Asil Rami i aktion. Vis mere

»Pamela føler, at det er hendes skyld, at Adil ikke tilbringer nok tid med sine børn. Det er et uselvisk træk af Pamela - hun er knust - men Adil har haft svært ved at balancere sit liv mellem Pamela og sin eks, børnenes mor. Hun gør det for børnenes skyld - de har mere brug for ham end hende. Hun ved, at han en dag vil takke hende.«

Pamela Anderson, der er mest kendt for sin rolle i tv-serien 'Baywatch' og som afklædt model i 'Playboy', bliver altså boende i Frankrig, hvor hun i den nærmeste fremtid skal være med i den franske udgave af 'Vild med dans'.