Jose Antonio Reyes sendte én sidste besked, inden han kørte i døden.

Den deler hustruen nu efter fodboldspillerens dødsulykke i juni.

Den 1. juni i år døde den tidligere Sevilla-, Arsenal, Real Madrid- og Atletico Madrid-stjerne José Antonio Reyes i en tragisk bilulykke i en alder af 35 år.

Fodboldspilleren efterlod sig tre børn og konen Noelia López. Nu har enken delt den sidste besked, hun modtog fra ham inden ulykken. Artiklen fortsætter under billederne.

Det har hun gjort i en story på sin Instagram-profil, skriver det spanske medie Mundo Deportivo. En besked, som José Antonio Reyes sendte til sin elskede via appen WhatsApp.

'Godmorgen, skat. Jeg elsker dig,' skrev han tidligt om morgenen den 1. juni til Noelia López, som nåede at svare.

Det gjorde hun gennem to talebeskeder, men om hun efterfølgende fik svar på dem, vides ikke. Senere på dagen fik hun så den tragiske besked. Hendes mand var afgået ved døden efter at være kørt galt i sin bil.

I et af sine opslag på Instagram skriver hustruen blandt andet: 'Vent på mit liv, vi bliver en familie igen, hvor du er. Du og jeg vil være sammen for evigt. Jeg vil altid elske dig.'

Foto: JORGE GUERRERO
Vis mere

Ulykken indtraf, da Josë Antonio Reyes kørte med høj hastighed i sin Mercedes Brabus S550.

Han kørte 237 kilometer i timen på motorvejen, da han mistede herredømmet over bilen og kørte ind i en betonblok.

På et tidspunkt punkterede bilens ene dæk under den høje hastighed, hvilket betød, at Reyes mistede herredømmet over bilen, der kørte af vejen og bragede ind i en betonblok.

Sammenstødet fik bilen til at rulle rundt, og til sidst brød den i brand. Med i bilen var også José Antonio Reyes' fætter, Jonathan Reyes, der også omkom i ulykken.

Der var også en tredje passager – vennen Juan Manuel Caldrón, som blev hastet til hospitalet. Han var i kritisk tilstand, men overlevede det voldsomme sammenstød.

Flere gange efter ulykken har Noelia López givet udtryk for sin sorg på sin Instagram, hvor hun har uploadet flere billeder, hvor Josë Antonio Reyes optræder.

Efter døden var hele fodboldverdenen i sorg. Specielt blandt de spanske spillere. Blandt andet stod den nu tidligere Liverpool-back Alberto Moreno og græd, da der var et minuts stilhed til ære for José Antonio Reyes i Champions League finalen mellem Tottenham og Liverpool.

José Antonio Reyes vandt fem Europa League-titler i sin karriere.