Fodboldagenten og modellen Wanda Nara har været en del i medierne, siden hun fandt sammen med PSG-spilleren Mauro Icardi.

Nu har hun så tiltrukket sig opmærksomhed igen. Det sker, efter hun har lagt et billede på Instagram, hvor fodboldfruen ikke har ret meget tøj på.

34-årige Wanda Nara er kun iført en tynd hvid top, og det betyder blandt andet, at begge hendes brystvorter tydeligt kan ses.

'Jeg har så lidt tilbage, som jeg kan fortælle dig,' skriver hun som tekst til opslaget, der i skrivende stund har fået over 363.000 'likes' samt 3.300 kommentarer.

Og det er ikke den eneste gang, at Wanda Nara har fået opmærksomhed på det sociale medie i løbet af de seneste dage.

5. februar fyldte PSG-stjernen Neymar 29 år, og i den forbindelse diskede Wanda Nara og Mauro Icardi op med en usædvanlig gave.

De gav nemlig den tidligere Barcelona-spiller en Batman-dukke i menneskelig størrelse. Det kunne Neymar godt lide, og Mauro Icardi delte derfor øjeblikket på Instagram.

Det er bestemt ikke første gang, at fodboldagenten og modellen vækker opsigt på det sociale medie. Hun har eksempelvis tidligere lagt billeder op, hvor hun mere eller mindre er nøgen.

Wanda Nara og Mauro Icardi har været sammen siden 2014, hvor hun forlod Maxi Lopez, der på daværende tidspunkt var kammerat med hendes nuværende mand.