Haaland-lejren havde – mildt sagt – en lidt anderledes påske end de fleste.

Først holdt Erling Haalands far, Alf-Inge, og superagenten Mino Raiola møde med FC Barcelona fredag formiddag.

rejste de videre til Madrid med privatfly om eftermiddagen for at besøge den spanske fodboldgigant Real Madrid.

Tovtrækkeriet om det unge norske stjerneskud er for alvor i gang, og selv om hovedpersonen selv ikke må snakke med klubber, må hans far gerne undersøge markedet for den brandvarme Dortmund-angriber.

Haaland forventes at blive eftertragtet denne sommer fra alle storklubberne.
Haaland forventes at blive eftertragtet denne sommer fra alle storklubberne. Foto: ANDREAS GEBERT
Vis mere

Og netop de seneste dages skriverier om Haaland-lejrens spanske eventyr er da også noget, landsholdslegenden Preben Elkjær har fået øje på.

»Det er nye tider, og det er specielt, hvad de gør (Haaland-lejren, red.). De rejser rundt som købmænd og tilbyder en spiller, mens hans klub klarer sig dårligt,« fortalte en undrende Elkjær i tirsdagens Champions League-studie.

Også hans kollega Jesper Grønkjær mener, det er specielt, det der foregår omkring den norske stjerne i øjeblikket:

»Jeg forstår, hvad Preben siger om, at det er uetisk, men på den anden side, så ville jeg da gerne have ønsket, at jeg havde haft en person i min karriere, der kunne have rejst rundt for mig.«

Preben Elkjær var i studiet med Michael Laudrup og Peter Grønborg, da han luftede sin uforbeholdne mening om Super League.
Preben Elkjær var i studiet med Michael Laudrup og Peter Grønborg, da han luftede sin uforbeholdne mening om Super League. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Jesper Grønkjær tror dog ikke, at den 20-årige nordmand ender i FC Barcelona. Han mener i stedet, at Real Madrid vil være et bedre bud på en kommende arbejdsgiver.

»Den måde, han spiller og scorer mål på, passer ikke ind i Barca eller Manchester City. De spiller jo meget på modstanderens banehalvdel, men de kommer ikke i det hårde pres, som eksempelvis Real Madrid gør,« forklarede den tidligere FCK-stjerne.

Den 20-årige superstjerne er blandt de absolut varmeste navne på transfermarkedet – og med god grund. Nordmanden har således banket kasser ind på samlebånd.

I denne sæson er det blevet til 21 mål i 22 kampe i Bundesligaen, mens han i Champions League står noteret for imponerende 10 mål i blot syv kampe.

Erling Haalands kontrakt med Borussia Dortmund løber frem til sommeren 2024.