Det var nogle dramatiske scener, der udspillede sig, da Blackburn Rovers og Middlesbrough tørnede sammen søndag aften.

Her skete der nemlig det, der ikke må ske. Blackburn Rovers' forsvarer Jarrad Branthwaite sparkede Dael Fry i ansigtet under en hovedstødsduel i feltet. Du kan se videoen øverst i artiklen.

Blodet begyndte at løbe ned over ansigtet på Fry efter den uheldige episode, og han måtte derfor udskiftes.

Dommeren dømte hverken straffespark eller rødt kort til Branthwaite, og det har fået Middlesbroughs manager, Neil Warnock, op i det røde felt.

»Jeg tror ikke, at knægten gjorde det med vilje, men han har bragt en anden spillers sikkerhed i fare. Det kan ikke blive værre end det. Han er en millimeter fra at få fjernet et øje,« Neil Warnock til Daily Mail.

»Vi taber i situationen på alle måder. Vi får ikke et straffespark, der er ikke noget rødt kort, og vi får en af vores spillere udskiftet. Det er en kæmpe joke, jeg er fuldstændig oprevet,« raser Warnock og tilføjer:

»Hvordan kan man undgå at se det? Jeg har kigget på tv-billederne, og der er ingen, der spærrer for dommerens udsyn, så hvad er grunden til, at han ikke har set det? Jeg forstår det ikke. For mig at se er det elementært. Jeg tror, vi havde vundet kampen, hvis dommerne havde gjort deres arbejde,« raser Warnock.

Warnock var tydeligt frustreret efter kampen og konfronterede Jarrad Branthwaite, og den handling har Blackburns manager, Tony Mowbray, ikke meget tilovers for.

»Jeg har stået over for Neil mange gange, og han er en vidunderlig fyr uden for banen banen, og han har passionen for fodbold,« siger Tony Mowbray til mediet.

»Men jeg er ikke sikker på, at han burde konfrontere en 18-årig, som kun lige er begyndt på sin karriere.«

Blackburn Rovers vandt kampen med 1-0 på en scoring af Joe Rothwell.