Den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard skal inden længe være far for første gang.

Det bekræfter han over for B.T.

»Min kone er højgravid. Hun føder i juli, så det er ved at være oppe over,« siger den 26-årige forsvarsspiller, der sammen med sin kone, Pernille Vennike, skal have en dreng.

»Det er spændende. Som mand er det sværere for alvor at forstå konsekvensen af det. Vi mærker ikke noget liv inden i os, og så lige pludselig tager det os med storm, når det sker. Men jeg synes, det har været en god oplevelse indtil videre.«

Jannik Vestergaard ved fodboldlandsholdets pressemøde og træning på MCH Arena i Herning, mandag 8. oktober 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Jannik Vestergaard ved fodboldlandsholdets pressemøde og træning på MCH Arena i Herning, mandag 8. oktober 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Foto: Henning Bagger
Vis mere

Jannik Vestergaard skiftede sidste sommer til den engelske klub Southampton. Et skifte, der gjorde ham til både klubbens og Danmarks dyreste fodboldspiller nogensinde.

Southampton, der også har danske Pierre-Emile Højbjerg i truppen, havde en svær første halvdel af Premier League, hvor klubben rodede rundt i bunden.

I foråret formåede de dog – med en ny træner ved roret – at få vendt skuden og reddet sig fri af nedrykning.

Jannik Vestergaard har i denne sæson spillet 23 kampe i Premier League.