Danmark vandt på banen, men aftenen var ikke forbi for de mange fodboldspillere, der havde kæmpet mod hinanden på banen.

Efter slutfløjt fortsatte spillere fra både det franske og det danske landshold ud i det københavnske natteliv, hvor destinationen var den mondæne natklub Museo, der ligger i Lille Kongensgade tæt på Kongens Nytorv.

En video, der blev optaget søndag aften, viser, hvordan landsholdsanfører Simon Kjær festede side om side med AC Milan-kammeraten Olivier Giroud. Også Manchester United-stjernen Raphaël Varane så ud til at indfinde sig på dansegulvet, mens konfettirør blev affyret.

B.T. har set videoen fra natklubben, men det har ikke været muligt at få en kommentar fra Museo i skrivende stund.

Natklubben har blandet andet Remee Jackman i ejerkredsen og er kendt for at tiltrække de største stjerner – blandt andet ved sidste Nations League-omgang, hvor Luka Modric troppede op.

Spillerne kunne altså nyde et sjældent frikvarter i en særdeles presset kalender frem mod VM, og selvom danskerne havde mest at fejre efter sejren i Parken, så viste en lille flok franskmænd, at de ikke var helt i kulkælderen over nederlaget i Nations League.

De franske verdensstjerner undslap da også nedrykning til det næstbedste selskab, så lidt var der da at feste for.