Det var ikke kun i Parken, at det kroatiske fodboldlandshold stjal showet fredag aften.

For efter at have givet Kasper Hjulmands mandskab en skidt start på weekenden var Luka Modric og flere af de kroatiske superstjerner nemlig ikke helt færdige med København.

Langtfra endda.

Efter sejren i den danske nationalarena hev Real Madrid-stjernen nogle af holdkammeraterne med ud i det københavnske natteliv, hvor den eksklusive natklub Museo, der ligger placeret på Lille Kongensgade i indre København, fik fornemt besøg.

Luka Modric (th.) var en tur rundt i det københavnske natteliv fredag aften.
Luka Modric (th.) var en tur rundt i det københavnske natteliv fredag aften. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Jeg var selv på klubben, og så stod de der pludselig. Der var god stemning, og de hyggede sig, virkede det til,« siger Lennart Kent, der arbejder på natklubben, men som denne aften blot var gæst, til B.T. og tilføjer:

»De var en fem-seks stykker, som var derinde. Træneren og nogle spillere. Jeg kender ikke helt dem allesammen.«

Én af dem, han dog ikke var i tvivl om, var verdens bedste fodboldspiller anno 2018, Luka Modric, som han da også lige skyndte sig at få et billede med. Det kan du se længere nede i artiklen.

»Jeg tror, jeg var den eneste, der fik et billede med ham. Jeg snakkede ganske kort med ham, for der var meget security omkring dem. De var meget private, men stadig helt nede på jorden. Det var helt stille og roligt,« forklarer Lennart Kent.

Var de klædt på til fest?

»De kom faktisk allesammen i deres træningstøj. De var der kun i et par timer og skulle vist bare lige slappe lidt af efter kampen.«

De festglade kroater kunne fredag aften glæde sig over en 1-0-sejr over Christian Eriksen og co.

Her var det især Luka Modric, der – efter at være blevet skiftet ind i pausen – flere gange drev gæk med de danske landsholdsstjerner.

Lennart Kent fik et hurtigt billede med kroatiske superstjerne.
Lennart Kent fik et hurtigt billede med kroatiske superstjerne. Foto: Privatfoto
Vis mere

Med fredagens nederlag har Danmark i skrivende stund seks point efter tre kampe i Nations League-gruppen, som danskerne i øvrigt topper.

Sammen med Østrig indtager Kroatien gruppens andenplads med fire point. Mægtige Frankrig må nøjes med to point og dermed sidstepladsen.

Alle holdene spiller sidste gruppekamp inden sommerferien mandag aften.

Her står Danmark over for Østrig i et fyldt Parken. Du kan som altid følge opgøret her på bt.dk fra klokken 20.45.