Der udspillede sig nogle dramatiske scener i den franske Ligue 1 søndag aften, da Lyon med en sen scoring sikrede sig en 3-2-sejr over Monaco.

Efter slutfløjt var stemningen mildest talt ond, og lynhurtigt førte det til et masseslagsmål.

Balladen var så stor og voldsom, at det var umuligt at få stoppet med det samme, og slåskampen betød også, at kampens dommer, Clément Turpin, kom på overarbejde. Se de dramatiske scener i videoen øverst i artiklen.

Lyons Mattia De Sciglio og Marcelo samt Monacos Pietro Pellegri og Willem Geubbels blev således alle udvist, efter kampen var fløjtet af, og dermed endte der med at blive uddelt hele fem røde kort i alt i kampen.

Efter slutfløjt endte det hele i et masseslagsmål.
Efter slutfløjt endte det hele i et masseslagsmål. Foto: VALERY HACHE
Vis mere

20 minutter forinden blev Lyon-spilleren Maxence Caqueret nemlig sendt tidligt i bad på et tidspunkt, hvor stillingen var 1-1.

Alligevel var det udeholdet, der med en mand i undertal gjorde det onde ved Monaco, da det blot 17-årige Lyon-talent Rayan Cherki med en scoring i det 89. minut blev den store matchvinder.

Efterfølgende udtalte Lyons ejer, Jean-Michel Aulas, at han ikke forstod, hvorfor hans spillere skulle 'angribes' af de frustrerede Monaco-stjerner.

»Vi kom for at vinde efter en storslået kamp, men vi går ikke herfra glade, da vi kommer til at blive sanktioneret for noget, vi åbenlyst ikke noget med at gøre,« sagde han blandt andet ifølge franske L'Équipe.

Foto: VALERY HACHE
Vis mere

Ifølge avisen var der i allerede inden opgøret en anspændt stemning mellem de to klubber, efter de for nylig tørnede sammen i pokalturneringen. Her vandt Monaco 2-0 i en intens kamp, hvor der også faldt et rødt kort.

Også Lyons cheftræner, Rudi Garcia, langede ud efter hjemmeholdet efter kampen.

»Det kan ikke passe, at det skete. Provokationerne kommer fra dem, fra unge spillere, og vi gav dem ikke engang igen. Det, der skete, er meget ærgerligt. Det er ikke værdigt af spillere af deres kaliber.«

Søndagens nederlag er ekstra smertefuldt for Monaco, der nu for alvor får svært ved at vinde det franske mesterskab.

Storklubben er nu fem point efter Lille på førstepladsen med kun tre kampe tilbage i sæsonen.