Mohamed Daramy scorede sit første mål som Ajax-spiller i en storsejr på 9-0 over Cambuur i Æresdivisionen.

Lidt over ti minutter. Så lang tid skulle Mohamed Daramy bruge på banen som Ajax-spiller, inden han scorede sit første mål for klubben.

Danskeren fik debut for det hollandske hold sidste weekend, da han blev skiftet ind i slutningen af en kamp og spillede små ti minutter.

Lørdag blev den 19-årige fodboldkomet igen sendt på banen i anden halvleg i en ligakamp mod Cambuur, og allerede efter lidt under to minutter scorede han.

Daramy havde egentlig selv mistet bolden i feltet, men fik den generobret. Holdkammeraten Kenneth Taylor endte med kuglen og prikkede den i feltet videre til danskeren, som scorede med en velplaceret afslutning.

Daramy gjorde det til 6-0, i hvad der endte med en blive en knusende sejr på 9-0. Danskeren endte også med at blive noteret for en assist på kampens sidste mål, som David Neres scorede.

Mohamed Daramy skiftede i slutningen af august fra FC København til Ajax i en handel, der indbragte den danske hovedstadsklub 90 millioner kroner.

Et par dage efter fik Daramy debut på A-landsholdet mod Skotland i VM-kvalifikationen.