Hvert år holder storklubben Juventus en flot julefest for folk i og omkring klubben. En fest, hvor den danske landsholdsspiller Sofie Junge Pedersen i år var blandt de deltagende, da hun er en del af Juventus' kvindehold.

Sammen med hende deltog store stjerner som Cristiano Ronaldo, Gianluigi Buffon og Aaron Ramsey.

Men en stjerne manglede til festen. Mario Mandzukic.

Den 33-årige kroatiske landsholdsspiler var slet ikke inviteret til julefesten.

Han har ikke fået et eneste minut i denne sæson for førsteholdet, siden Maurizio Sarri kom til i sommer.

Mandzukic har trænet alene for at opretholde konditionen med en træner fra klubben i det sidste stykke tid.

Som om hans fravær fra træningsbanen ikke var en tilstrækkelig indikation af, at Mandzukics ikke anses som værende en del af holdet, så var han altså ikke blandt de 600 gæster, inklusiv medlemmer af alle Juventus-holdene, der var inviteret til holdets storslåede julefest, som formand Andrea Agnelli var vært for.

Mange spillere fra kvindeholdet benyttede de sociale medier til at lægge billeder op fra festen, der talte billeder sammen med stjernerne fra herreholdet. Heriblandt var den danske landsholdsspiller Sofie Junge Pedersen, der lagde et billede op med Juventus-legenden Gianluigi Buffon.

Mandzukic, der har været forbundet med Manchester United i de seneste måneder, vil foretrække et comeback til Bundesligaen, hvor han spillede for Bayern München mellem 2012 og 2014.

I Bundesligaen skulle Borussia Dortmund være mest interesseret i at underskrive en kontrakt med ham, men deres tilbud på otte millioner euro svarende til 60 millioner kroner ligger under værdien, som Juventus har sat på Mandzukic. Hans årsløn på omkring fem millioner euro svarende til knap 40 millioner kroner kunne også være en kæp i hjulet for et skifte til januar.

Hans Juventus-kontrakt udløber i juni 2021, hvilket forklarer, hvorfor klubben ønsker at hente maksimal værdi ud af et eventuelt salg af Mandzukic.

Juventus ligger nummer to i Serie A med 36 point efter 15 kampe. Foran dem ligger Inter med 38 point efter samme antal kampe.