Den pensionerede landsholdsstjerne Daniel Agger er blevet far for tredje gang.

Selvom sønnen Billy kom til verden for otte måneder siden, har Brøndby- og Liverpool-legenden gået stille med dørene.

Daniel Agger har altid været kendt for at beskytte sit privatliv, og først nu bekræfter hans kone, Sofie Munthe Agger, den lykkelige nyhed over for Se og Hør.

På Instagram har hun lagt to billeder op af familien Aggers nyeste medlem, men man leder forgæves efter billeder fra hospitalssengen eller opdateringer, hvor de fortæller direkte om familieforøgelsen.

Og det er et helt bevidst valg.

»Det er meget personligt, hvad man lægger op af sine børn på internettet. Nogle folk har lyst til at putte alt derind, og vi synes bare, at det skal vores børn selv bestemme, når de er store nok til det,« siger Sofie Munthe Agger til Se og Hør.

34-årige Daniel Agger og indretningsarkitekten Sofie Munthe Agger blev gift i 2010.

Ud over lille Billy har de sønnerne Jamie på ni år og Mason på fem sammen.

Daniel Agger stoppede som aktiv i 2016 efter en glorværdig fodboldkarriere.

Efter at have gjort lynkarriere i Brøndby blev Agger solgt til den engelske storklub Liverpool i 2006. Det blev til otte år og 232 officielle kampe for Liverpool, før Agger under stor mediebevågenhed vendte tilbage til Brøndby i 2014. To år senere annoncerede han sit karrierestop.

Daniel Agger nåede også 75 landskampe for Danmark. Han scorede 12 mål i nationaldragten - en imponerende bedrift af en centerforsvarer, som dog delvis kan forklares med, at Agger igennem flere år var fast straffesparksskytte.

Siden afslutningen på karrieren har Daniel Agger levet et tilbagetrukket luksusliv i Sydspanien. Han deltager af og til i velgørende arrangementer og showkampe sammen med flere andre pensionerede fodboldstjerner.