Da Daniel Agger på knap et halvt år siden sagde farvel til fodbolden, sagde han samtidigt goddag til en tilværelse i Sydens sol med kæmpe hus og hurtige biler. Velkommen til forsvarsgeneralens nye liv.

»Savner jeg fodbold? Ja, meget. Men jeg kan ikke klage.«

Ordene er Daniel Aggers og skrevet på Twitter bare fire måneder efter, at den tidligere landsholdsanfører på et selvarrangeret pressemøde 9. juni meddelte, at han stopper karrieren.

Med opslaget følger et billede af en pool så stor som et dansk friluftsbad. I baggrunden går solen ned over bjergene.

Både tekst og foto er et sjældent, men sigende indblik i det luksusliv, Agger nu har hengivet sig til. Et liv, der først og fremmest foregår i Spanien. Umiddelbart efter sit farvel til fodbolden sagde Agger og familien også farvel til Danmark. Lejligheden på Frederiksberg eller kolonihaven i Hvidovre er stadig deres, men det er Marbella på den spanske solkyst, der nu er hjem.

Her i den glamourøse ferieby, hvor også kendisser som David Beckham og Pierce Brosnan holder til har konen Sofie fået job som indretningsdesigner, mens drengene Mason og Jamie går i international skole.

Mens Agger stadig var aktiv på fodboldbanen, lod han en enorm villa opføre, og kolossen på 2400 kvadratmeter tjener nu som beskeden residens for den tidligere forsvarsgeneral.

Her er både poolbord på terrassen og udsigt til bjerge og Middelhavets azurblå hav. Herligheden har Agger angiveligt betalt i omegnen af 50 millioner kroner for, og værdien vokser betragteligt, hvis man tager villaens indmad med i regnestykket. BT har talt med kilder tæt på Agger, der fortæller, at bilparken alene skulle rumme køretøjer for adskillige millioner. Blandt andet et par Ferrarier, Lamborghinier og en enkelt Audi.

De personer, BT har talt med, og som kender Agger, fortæller, at han nyder sin nye tilværelse, der giver ham frihed til at gøre, hvad han vil.

Følger man ham på de sociale medier, vil man vide, at han straks efter sit karrierestop hoppede på sin Harley-Davidson-motorcykel og drønede til bikertræf i Skagen med en flok venner. Golfkøllen svinger han angiveligt så ofte han kan på de talrige baner, området omkring Marbella har at tilbyde.

Forleden var han på Brøndby Stadion og se sine gamle holdkammerater spille mod AaB. Billetterne blev i øvrigt hentet i en lidet opsigtsvækkende Lamborghini.

Riza Durmisi, der nu spiller bare små tre timers kørsel væk i Betis Sevilla, har også fået besøg af sin gamle kaptajn, ligesom Agger også jævnligt svinger forbi sin gamle klub, Liverpool. Blandt andet, da The Reds i oktober mødte Manchester United på Anfield Road.

Her stillede Agger i øvrigt op til sit hidtil eneste interview siden stoppet i sommer i en solbrun udgave, der bekræftede, at han i disse dage bruger mere tid under varmere himmelstrøg end den gængse efterårsblege dansker.

»Jeg har gang i mange ting. Jeg har heldigvis forberedt mig godt på tiden efter fodbolden. Det har jeg gjort i mange år. Jeg har masser af forretninger kørende, og det tager det meste af min tid,« sagde han til 6’eren.

Forretningerne dækker bredt fra kloakservice til tatoveringer. Firmaet KloAgger, som han driver sammen med sin bror Marko, sin onkel og gamle barndomskammerat, har fået mest omtale herhjemme. Men det er Tattoodo.com, som han blandt andet har investeret i sammen med Hummel-ejeren Christian Stadil og den kendte tatovør Ami James, der er den største succes.

Virksomheden, der en social platform, hvor man kan finde inspiration og dele tatoveringer, er verden største af sin slags. Tattoodo.com har månedligt 15 millioner besøgende og 40 millioner fans på Facebook og får hele to milliarder klik om måneden.

Agger har selv været med til at promovere virksomheden ved flere lejligheder. Senest i en video, hvor man ser ham få tatoveret den Liverpools berømte ’Liverbird’-symbol af Ami James. En video, der i skrivende stund er blevet vist over en halv million gange.

Ellers træder Daniel Agger sjældent frem på den offentlige scene. BT har ad flere omgange anmodet om et interview om livet efter fodbolden, men Agger er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.