Syv minutter. Det var, hvad det tog FC København at sikre sig en tomålsføring mod miniputterne fra Lincoln Red Imps og punktere kampen fuldstændig.

Den ulige kamp endte med en stensikker 4-0-sejr til FCK'erne i et opgør, der mindede om en omgang fodbold i frikvarteret med 'unfair' hold.

For Lincoln Red Imps leverede - helt som forventet - en meget svag indsats, der ikke gjorde det svært for FCK på noget tidspunkt. Nu er københavnerne videre som stensikker nummer et i puljen.

Herunder kan du læse B.T.s dom over kampen mellem Lincoln Red Imps og FC København:

Modstanden var svag. Virkelig svag. Men unge Isak Johannesson spillede et brag af en kamp mod Lincoln Red Imps. En scoring og to målgivende afleveringer taler sit tydelige sprog, og nu kan den islandske komet også kalde sig for målscorer i en europæisk turnering.

Scott Wiseman

Den situation fortjener et stort og rundt 0. Ja, FC København spillede mod deltidsfodboldspillere, men ret skal være ret: Scott Wiseman spillede en frygtelig kamp. Jeg tør godt lægge hovedet på blokken og sige, at Lincoln Red Imps simpelthen havde spillet en bedre kamp uden ham. På syv minutter havde forsvarsspilleren kostet to mål: Først med en horribel tilbagelægning, der førte til Isak Berg Johannessons føringsmål, og dernæst med en ikke-eksisterende opdækning af Lukas Lerager, der pandede bolden i mål til 2-0. Av.

Marios Oikonomou (ind. 76.) UB

Det må være det laveste aldersgennemsnit i FCKs historie. Hvis ikke det er, så er det tæt på. Da der var gået lidt over en times spil var over halvdelen af FC Københavns spillere på banen 18-årige knægte. Helt præcist seks af slagsen, da Hakon Haraldsson, Isak Johannesson, William Bøving, Victor Kristiansen, Elias Jelert og Rasmus Højlund var på banen samtidig.

Kampens bedste præstation burde faktisk gå til FC Københavns tilhængere. De medrejsende fans stjal lydbilledet under samtlige af kampens 90 minutter og så ud til at møde mere talstærkt op end de lokale fra Gibraltar. Og det fortjener en ærlig applaus. At rejse til Gibraltar for at  se en kamp mod Conference Leagues måske nok mest usexede hold og synge gennem hele forestillingen under silende regnvejr. Bravo herfra.

De tre point var forventet, men også vigtige for FC København. Med sejren sikrer man sig førstepladsen i puljen inden kampen mod Slovan Bratislava i Parken 9. december. Det betyder, at FC København har sikret sig vejen direkte videre til ottendedelsfinalen, mens nummer to i gruppen skal igennem en knockoutrunde - i praksis noget der minder om en sekstendedelsfinale.