Brøndby ser ingen problemer ved, at prins Christian bar et FCK-halstørklæde ved mandagens derby i Parken i København.

Det siger administrerende direktør Ole Palmå.

»I Brøndby IF ser vi ikke nogen problemer, men glæder os derimod over, at HKH prins Christian følger med i dansk fodbold og prioriterer at tage ind og se den største klubkamp i dansk fodbold,« skriver han i en skriftlig kommentar til Ritzau.

»Det eneste ærgerlige er, at FC København desværre vandt i går.«

Under derbyet i Parken, som FCK vandt 2-0 over rivalerne fra Brøndby, viste rettighedshaver tv 3+ billeder af prins Christian på lægterne iført et FCK-halstørklæde. Du kan se dem i toppen af artiklen.

Det fik debatten til at eksplodere, om hvorvidt et medlem af hele Danmarks kongehus må holde med en Superligaklub.

»Ligesom alle andre fodboldglade danskere skal prins Christian have lov til at gå til en fodboldkamp uden at blive udsat for en efterfølgende mediestorm. Det er ganske enkelt ikke rimeligt,« sagde Lene Balleby, der er kommunikationschef i kongehuset, tidligere på dagen til Ritzau.

Kongehuset oplyste, at halstørklædet ikke er et, prins Christian selv medbragte. De blev tvært imod delt ud til alle i det område, hvor prinsen sad.

»At prinsen som 16-årig ikke lige overskuer konsekvenserne ved at have halstørklædet om halsen, det synes jeg ikke, han skal klandres for,« forklarede Lene Balleby.

»Kampen i går var en særlig kamp for alle fodboldinteresserede, og den stemning og oplevelse skal prins Christian have lov til at være en del af.«

Billederne af den danske tronfølger fik flere brugere på sociale medier op i det røde felt, hvor det blandt andet blev kaldt for 'tankeløst,' 'dumt' og 'unødvendigt,' mens flere opfordrede til at nedlægge kongehuset.

Andre forsvarede den unge prins' beslutning.

Tidligere har både Kronprins Frederik erklæret sin kærlighed til AGF, mens Prins Joachim er AaB-fan.