Danske Mikkel Andersen er fortid i fodboldklubben Brann.

Målmanden har selv valgt at opsige sin kontrakt efter en turbulent periode i den norske klub. Her har danskeren deltaget i en fest, som udviklede sig til sex i omklædningsrummene og druk til den lyse morgen.

Det skriver VG.

Mikkel Andersens nu tidligere arbejdsgiver har skrevet på klubbens hjemmeside, at målmanden nu vender hjem til Danmark.

Foto: PHIL NOBLE
Vis mere

»Mikkel Andersen har på eget initiativ valgt at opsige kontrakten og vende tilbage til Danmark. Den vrede, han og hans familie blev udsat for, er uacceptabel og har været en stor personlig belastning oven på en tidligere meget krævende situation, efter at han deltog i festen. Vi ønsker Mikkel og hans familie alt det bedste,« står der i en pressemeddelelse.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller er efter den omtalte fest blevet udsat for grov chikane på de sociale medier, mens han også er blevet opsøgt i sit private hjem.

Det var i begyndelsen af sidste uge, at festen fandt sted på Brann Stadion. Her valgte 12 spillere -–heriblandt Mikkel Andersen – at bryde klubbens interne regler og invitere syv kvinder på druk til den lyse morgen.

Brann udtalte med det samme, at hændelsen ville få konsekvenser. Det har det eksempelvis fået for 28-årige Kristoffer Barmen, som er blevet fyret.