Fodboldspilleren Nicklas Bendtner er tilsyneladende ikke længere sammen med sin modelkæreste.

Den danske angrebsstjerne og landsholdspiller Nicklas Bendtner har ikke trænet med holdkammeraterne i sin norske klub Rosenborg i de seneste uger.

Det skyldes ifølge klubben en knæskade, som han har pådraget sig under træningen, men privat har han tilsyneladende også rigeligt at kæmpe med.

Ifølge hans kæreste siden 2016, den 20-årige model Natasja Madsen, er de to nemlig ikke længere sammen. Hendes civilstatus på Facebook er angivet til 'single', og hun har efter sigende slettet alle billeder af den 30-årige angriber fra sin Instagram-profil.

BT og metroxpress har været i kontakt med Natasja Madsen, som ikke ønsker at uddybe yderligere.

I et nyligt interview med Euroman kunne Nicklas Bendtner ellers fortælle, at han sammen med Natasja Madsen har oplevet en kærlighed, som han aldrig har prøvet før.

»Hun har en anderledes indstilling til kærligheden, end hvad jeg ellers har prøvet. Det har nok fået mig til at åbne mig på en anden måde, ikke bare over for hende, men også for andre mennesker på et mere generelt plan. Til at se mere positivt på livet,« sagde Bendtner.

Som det fremgår herunder, har Bendtner nu også slettet billeder med Natasja Madsen fra sin Instagram-profil. På billedet herunder var de tidligere turtelduer sammen arm-i-arm

Den sidste rest af Bendtner på Natasja Madsens Instagram-profil kan skimtes i vinduet her på billedet

Han beskrev samtidig, hvordan  hendes 'uspolerede og unge' syn havde bidt sig fast i ham. Ham, som ellers - med egne ord - ser fuldstændig 'sort på livet og mere hælder til, at alle mennesker er ude på at slå mig ihjel. For det er det eneste, jeg har oplevet.'

Nicklas Bendtner og Natasja Madsen mødte første gang hinanden på natklubben Lusso i det indre København i efteråret 2016.

Fodboldspilleren var med det samme interesseret i den 10 år yngre model, men måtte nøjes med et telefonnummer i første omgang, har han sagt til Euroman.

Efter flere ugers flirt mødtes de imidlertid igen, og siden har de dannet par.

BT og metroxpress forsøger at få en kommentar fra Nicklas Bendtners agent Ivan Marko Benes. Indtil videre har han kun reageret med et offentligt tweet, som måske - måske ikke - knytter sig til sagen:

Onsdag eftermiddag har Nicklas Bendtner også fjernet billeder af parret fra sociale medier.