Nicklas Bendtner har nu fået sine første 45 uofficielle minutter i FCK-trøjen.

Den 31-årige angriber starter inde i dagens reserveholdskamp mod Brøndby.

Det var egentlig planlagt, at kampen skulle spilles på FCK's baner på Frederiksberg og vises på tv - men det massive regnvejr over København fik sat en stopper for det projekt.

I stedet blev kampen flyttet til en ny, ikke-oplyst lokation - Avedøre Stadion ifølge B.T.s oplysninger.

Foto: Byrd / Mikkel Johansen
Vis mere

B.T. har dog fulgt første halvleg og kan berette om en Bendtner-debut uden de store højdepunkter. 0-0 stod der i pausen efter en meget uskøn affære.

Den lange angriber ser naturligvis ret rusten ud og har ikke haft nogle bemærkelsesværdige aktioner. Han kom dog frem til én stor chance i halvlegens sidste minut, da Pep Biels indlæg ramte Bendtner på bageste stolpe.

Man kan godt se, at det er ved at være et par måneder siden, Nicklas Bendtner sidst spillede en fodboldkamp. Der mangler tydeligvis adskillige procenter på kondien.

Dog har han tilbudt sig flittigt og forsøger konstant at indgå i kombinationer med holdkammeraterne. Og man kan tydeligt høre de fremmødte fotografers ivrige knipsen, hver gang 'Lord Bendtner' er i nærheden af bolden.

Bendnter blev skiftet ud i pausen og forlod omgående stadionet i Avedøre i bil - dermed var det ikke muligt for de jounalister, der havde luret lokationen for den 'hemmelige' kamp at spørge ind til debuten hos den kontroversielle angriber

Kampen bød desuden på uofficiel debut til Brøndbys Andreas Maxsø, der mandag blev præsenteret på en fire år lang kontrakt hos de blågule.

Foto: Byrd / Mikkel Johansen
Vis mere

Foto: Byrd / Mikkel Johansen
Vis mere

Foto: Byrd / Mikkel Johansen
Vis mere